Učitavanje... ...
Waterworld vodeni park

        

U studenome 2011 u Makadi Bayu je otvoren WATERWORLD AQUAPARK, isplaniran i dizajniran od strane tvrtki RED SEA HOTELS i WHITEWATER – vodećeg poduzeća za gradnju vodenih parkova.

Vodeni park u RED SEA hotelu Sunwing Waterworld Makadi, nudi nevjerojatnu zabavu za cijelu obitelj. Različiti tobogani, bazen s valovima, mirna rijeka koja vrluda kroz hotelski kompleks te vodene površine s mnogo prskalica, razvedrit će svačiji dan i zadovoljiti sve ukuse. Za najmlađe, dizajnirani su dječji tobogani sa sporim padom, a mogu se zabaviti i na vodenim igralištima na kojima, zbog periodičnog razlijevanja vode, nitko ne ostaje suh.

 

 

Dječji vodeni park uređen je kao šarena prašuma, a redovito osvaja srca najmlađih posjetitelja. U susjednom predjelu nalazi se zabava za stariju djecu i odrasle – obiteljski tobogan na visini od 15 metara, gdje je spust u vodu dug 115 metara, a krase ga brojni zavoji. Za one hrabrije, tu je jedini looping tobogan u arapskom svijetu. Adrenalinski doživljaj jamče i tobogan s divljim vodama i tobogan tunel. Ukoliko se želite ohladiti, tu je vodeni slap. Sa spustom s visine do 18 metara i toboganima sveukupne dužine 515 metara, vodeni je park hotela Sunwing Waterworld jedan od najboljih i najuzbudljivijih vodenih parkova u Makadi Bayu i okolici.

 

 

Gosti RED SEA hotela u Makadi Bay, a koji ne borave u Sunwing Waterworld Makadi ili Sunwing Family Star, mogu kupiti dnevnu ulaznicu (cijena je 10,00€* za odrasle, 5,00€* za djecu između 2 i 13 godina). Za goste RED SEA hotela u Hurghadi cijena je dnevne ulaznice 20,00€* (15,00€*), dok za goste ostalih hotela vrijedi cijena od 36,00€* (20,00€*). Uz dnevnu ulaznicu, gosti mogu koristiti sve usluge vodenog parka, tijekom radnog vremena (10:00 i 17:00), Tropical bar sa zakuskom, Relax bar uz bazen, Crepes & Sweets, Lime bar i sva pića u okviru all inclusive ponude koja vrijedi na bazenima.

* Informativna cijena, hotel zadržava pravo promjene.