Učitavanje... ...
Makadi Mall

 

Makadi Mall (trgovačka ulica) nalazi se u sklopu kompleksa pet RED SEA hotela u zaljevu Makadi Bay. Od hotela je udaljena nekoliko minuta pješice, koje će Vas dovesti do središta zbivanja. Tijekom bezbrižne šetnje možete pronaći suvenire za najmilije ili kupiti dragocjenost kod jednog od zlatara. 

Za one najmlađe, tu je trgovina igračaka SPIEGELBURG.

 

Želite svoju suputnicu ili suputnika iznenaditi cvijećem? I za to postoji rješenje - FLOWER TOWER nudi širok izbor svježe ubranog cvijeća. 

Za svaki slučaj, u Makadi Mallu nalazi se i ljekarna, dobro opskrbljena lijekovima i kozmetikom. Plaćanje je moguće kreditnim karticama ili gotovinom. U neposrednoj blizini je i bankomat. 

 

 

MAKADI MALL omiljen je i zbog raznovrsne i bogate ponude restorana. 

 

Tam Tam

Egipatski restoran. Na egipatsku kuhinju velik utjecaj imaju arapska, libanonska, sirijska, ali i mediteranska tradicija.

Mumbai

Indijski restoran. Indijska kultura kuhanja jedna je od najstarijih na svijetu. Dozvolite da Vas očaraju mirisi i okusi egzotičnih začina.

Mafia Classic

Talijanski restoran. Bogata ponuda pizza, jela od tjestenine, svježih salata i odabranih klasičnih jela. 

La Maison de Paris

Francuski restoran. Uživajte u okusima tradicionalnih francuskih jela. 

Golden Dragon

Azijski restoran. Uživajte u ponudi ukusnih, autentičnih azijskih jela.  

 

Kao gosti RED SEA hotela u Makadi Bayu, možete najaviti svoj posjet nekom od navedenih restorana te je moguće da ćete ostvariti popust. Potpun doživljaj Makadi Baya ostvarit ćete posjetom jednoj od večernjih priredbi, koje se odvijaju u Makadi Mallu.