Učitavanje... ...
O nama

Dragi putnici i prijatelji,


Pozdravljamo Vas na našoj web stranici, u nastavku Vam pričajući našu priču i poslovnu filozofiju.
Tvrtku ETI (Express Travel International) osnovali su Maja – Jennifer Köhl i njezin suprug Mohamed Samir, u Frankfurtu, 1998. godine. Od samog početka, tvrtka je specijalizirana za organizaciju i prodaju putovanja u Egipat. Najviši je prioritet tvrtke bila visoka kvaliteta usluge, kako u odabiru hotelskih partnera, tako i u odabiru partnerskih zrakoplovnih kompanija.


Presudni faktori za daljnji razvoj poduzeća svakako su bili lanac hotela RED SEA HOTELS i flota riječnih kruzera za krstarenja Nilom, GRAND CRUISES, kojima ETI također upravlja. ETI je obiteljsko poduzeće koje se vrlo brzo pozicioniralo na njemačkom tržištu, zbog čega je već dugi niz godina vodeći organizator putovanja u Egipat. Svojim poslovanjem, ETI dokazuje da su ključ uspjeha kvaliteta usluge te idealan omjer cijene i kvalitete.
Dana 1. listopada 2005. godine, ETI poduzima novi korak, proširivši se na austrijsko tržište. Tvrtka Express Travel International GmbH ubrzo je uselila u poslovni prostor u Beču te već 3. studenog iste godine, na odmor na Crveno more dovela svoje prve goste, iz Beča i Salzburga. Slijedi otvaranje ureda u Zürichu 2007., Londonu 2008., Bratislavi 2010. te Budimpešti i Mariboru 2014.


Prije svega, za naš su uspjeh zaslužni naši gosti i prijatelji, od kojih su mnogi postali stalni gosti našeg lanca hotela, RED SEA HOTELS, zbog čega uživaju u brojnim pogodnostima MAHARA KLUBA i usluga poduzeća ETI: prijem i neposredan transfer u hotel, besplatan rani check – in, kasni check – out i sl. Gotovo dvanaest tisuća petsto suradnika u destinaciji brine o gostu te se svakom gostu trudi pružiti kvalitetan i ugodan odmor!
Vrlo je malo zemalja na svijetu koje osvajaju srca posjetitelja kao što to čini Egipat. Turističke destinacije kao što su Hurghada, Makadi Bay i Sharm el Sheikh, samo su četiri sata udaljene od Hrvatske, Slovenije, Austrije i ostalih europskih zemalja iz kojih se u Egipat putuje, a savršeno su mjesto za odmor, uz uvijek toplo more. Uz pregršt sunca i mora, Egipat je idealna destinacija za odmor kroz čitavu godinu. Dugi, pješčani zaljevi svojom ljepotom zovu na šetnju prilikom zalaska sunca, dok se na koraljnim grebenima, čak i roniocu početniku, otvara novi, uzbudljiv podvodni svijet nevjerojatnih koralja i tropskih riba, s kojim se može mjeriti još samo podvodni svijet Maldiva. Ovu čarobnu scenu iz prirode odlično nadopunjuju impozantni hotelski objekti, koji leže neposredno uz pješčane plaže.

Zahvaljujemo za posjet našoj web stranici i želimo Vam obilje zabave i veselja prilikom planiranja Vašeg odmora!
Naša će Vam ekipa s radošću odgovoriti na svaki poziv ili mail, a na osnovu vlastitih iskustava, rado će Vam udijeliti savjet i dati preporuke, kako biste odmor proveli u skladu sa svojim očekivanjima!
Uz srdačne pozdrave,


Ekipa ETI Hrvatska