Učitavanje... ...
Mogućnosti izleta iz Sharm el Sheikha

Raziščite našu bogatu ponudu izleta u Sharm el Sheikhu i krenite na nezaboravne avanture.

 

CJELODNEVNI IZLET U KAIRO AVIONOM

Posjetite najpoznatija povijesna mjesta u Kairu, uključujući piramide u Gizi, Sfingu i svjetski poznati Egipatski muzej, dom tisućama artefakata, od svakodnevnih predmeta do poznate Tutankamonove zlatne posmrtne maske. Naši profesionalni egiptolozi vodit će vas kroz ove veličanstvene znamenitosti, hodat ćete stopama faraona i diviti se veličanstvenim kolosalnim grobnicama, posljednjim sačuvanim čudima starog svijeta. Uključuje zrakoplovni prijevoz, prijevoz na licu mjesta i ručak.
Cijena za odraslu osobu pribl. *269€ / dij. *249€

 

CJELODNEVNI IZLET KAIRO AUTOBUSOM

Drugi način da posjetite Kairo i uživate u njegovim najpoznatijim povijesnim znamenitostima uključuje piramide u Gizi, Sfingu i svjetski poznatom Egipatskom muzeju s tisućama artefakata, od svakodnevnih predmeta do poznate zlatne posmrtne maske Tutankamona. Naši profesionalni egiptolozi vodit će vas kroz ove veličanstvene znamenitosti, hodat ćete stopama faraona i diviti se veličanstvenim kolosalnim grobnicama, posljednjim sačuvanim čudima starog svijeta. Uključuje prijevoz i ručak.
Cijena za odraslu osobu pribl. *119€ / dij. *80€

 

LUXOR JEDNODNEVNI IZLET AVIONOM

Luxor, na mjestu drevne Tebe, često se naziva najvećim svjetskim muzejom na otvorenom, gdje se više od 5000 godina povijesti otkriva u punom sjaju. Glavne atrakcije uključuju veličanstveni hram Karnak sa spomenicima Ramzesa II. i bogu Amon-Ra. Prelaskom rijeke Nil posjetite Hram kraljice Hatšepsut, Memnonov kolos i naravno Dolinu kraljeva, gdje su izgrađene grobnice faraona Novog kraljevstva. Uključuje letove, transfere i ručak.
Cijena za odraslu osobu pribl. *279€ / dij. *249€

 

JERUZALEM PO DANU

Uživajte u posjetu Jeruzalemu na jednodnevnom izletu. Posjetite najzanimljivija mjesta u Jeruzalemu i rijeku Jordan. Vožnja do egipatske granice i do Mrtvog mora. Kupanje u Mrtvom moru i shopping. Izlet na rijeku Jordan i kupanje. Vožnja od rijeke Jordan do Jeruzalema. Posjet panorami Jeruzalema radi fotografiranja. Posjet Betlehemu. Posjet trgovačkom centru, zatim posjet Crkvi Isusova rođenja. Vožnja od Betlehema do Jeruzalema. Posjet staroj gradskoj jezgri Jeruzalema te Crkvi Svetog groba i Zapadnom zidu.
Cena za odraslu osobu pribl. *219€ / dij. *190€

 

PETRA BRODOM

Započnite obilazak rano ujutro s otprilike 3 sata vožnje od Sharm El Sheikha do Tabe, odakle se putovanje nastavlja 1-satnom vožnjom trajektom do Aqabe. Put od Aqabe do Petre traje dodatnih 2,5 sata. Petra je nabatejski karavanski grad, važno raskrižje putova između Arabije, Egipta i Sirije-Fenicije. Petra je dijelom izgrađena, dijelom isklesana u stijeni i okružena planinama prošaranim prolazima i klancima. To je jedno od najpoznatijih arheoloških nalazišta na svijetu, gdje se drevne istočnjačke tradicije isprepliću s helenskom arhitekturom. Nakon razgleda grada, ručak u hotelu s 5 zvjezdica. Nakon ručka vraćamo se u Aqabu gdje imate vremena za shopping. Zatim se vraćamo natrag u Tabu i vraćamo se u hotel. U cijenu je uključen prijevoz i ručak.
Cijena za odraslu osobu pribl. *319€ / dij. *259€

 

SAMOSTAN SVETE KATARINE

Vozeći se Sinajskom pustinjom, odvest ćete se do podnožja planine Sinaj, gdje je Mojsije primio Deset zapovijedi. Otkrit ćete samostan Svete Katarine, najstariji aktivni samostan na svijetu, te vidjeti baziliku i legendarnu "planinu gorućeg grma" iz kog je Bog govorio Mojsiju. Fascinantno putovanje prepuno povijesti i kulture, nakon kojeg se vraćate u Dahab. U Dahabu ćete imati slobodno vrijeme za kupovinu egipatskih suvenira. Cijena ulaznice u samostan iznosi 5 USD i nije uključena u cijenu.
Cijena za odraslu osobu pribl. *58€ / dij. *40€

 

VEČERA I GLEDANJE ZVIJEZDA S BEDUNIMA

Doživite život u tradicionalnom beduinskom kampu na Sinaju. Imat ćete priliku jahati deve, promatrati zalazak sunca nad planinama, a potom se udobno smjestiti na jastuke i uživati u tradicionalnoj večeri s roštilja. Kad padne mrak, astronom će vam ponuditi vođeni obilazak mnoštva zvijezda na nebu.
Cijena za odraslu osebu pribl. *40€ / dij. *20€

 

DUNES & WAVES

Uživajte u kombinaciji zabave u pustinji i uz more, počevši od quad safarija, jahanja deve u trajanju od 20 minuta i isprobavanja nove avanture - sanjkanje po pijesku. Potom ćemo vas odvesti do pješčane plaže gdje ćete pojesti nešto i osvježiti se pićem te uživati u vodenim sportovima kao što su vožnja bananom, vožnja tubeom i gledati morsko dno brodom sa staklenim dnom. Imat ćete i slobodno vrijeme za snorklanje pored pješčane plaže.
Cijena pribl. *54€

 

QUAD SAFARI

Istražite pustinjski krajolik izbliza tijekom dvosatne avanture na quadima. Zgrabite svoju kacigu i dopustite svom vodiču da vam pokaže osnove, a zatim krenite s utabane staze na uzbudljivu avanturu kroz suhe planine i vijugave dine Sinajske pustinje.
Cijena pribl. *23€

 

RAS MOHAMMED S BRODOM

Otputujte brodom do jednog od najfantastičnijih grebena na svijetu, gdje će vam vodič pokazati prekrasne koraljne grebene, jata šarenih riba, a ako budete imali sreće, možda čak i raže, hobotnice i kornjače. Prilika za sunčanje ne nedostaje! Ručak, bezalkoholna pića i oprema za ronjenje su osigurani. Ulaznica za nacionalni park od 5 USD nije uključena.
Cijena za odraslu osobu pribl. *42€ / dij. *27€

 

SNORKLANJE NA OTOKU TIRAN

Otputujte na otok Tiran i istražite njegove nevjerojatne koraljne grebene. Voda oko Tirana je morsko zaštićeno područje poznato u cijelom svijetu po svojim zapanjujućim podvodnim krajolicima. Ovaj cjelodnevni izlet uključuje 3 zaustavljanja za snorklanje. Ručak, bezalkoholna pića i oprema za snorklanje su osigurani. Ulaznica za nacionalni park od 5 USD nije uključena.
Cijena za odraslu osebu pribl. *42€ / dij. *27€

 

SEA SCOPE PODMORNICA

Pogledajte podvodna čuda Crvenog mora bez da pokvasite noge. Polu-uronjivi Seascope ima jedinstvenu osmatračnicu sa staklenim dnom koje se nalazi tri metra ispod razine mora. Prozori vam pružaju panoramski pogled na podvodni svijet, s koraljima jarkih boja, jatima riba, ribama papigama i klaunovima, meduzama, morskim zvijezdama i još mnogo toga. Odlična zabava za cijelu obitelj. Ne zaboravite ponijeti svoj fotoaparat!
Cijena za odraslu osobu pribl. *45€ / dij. *23€

 

CITY TOUR

Doživite istaknute i skrivene kutke Sharm El Sheikh. Tura uključuje obilazak grada, Velike džamije i koptske katedrale, plus priliku da naučite kako pregovarati kao Egipćanin na Starom trgu.
Cijena za odraslu osobu pribl. *15€ / dij. *10€

 

PLIVANJE S DUPINIMA

Prilika za plivanje, dodir i igru s ovim prekrasnim, nježnim i inteligentnim stvorenjima. Uspomene koje ćete zauvijek čuvati. Seansa traje 30/15 minuta.
Cena za 30min pribl. *114€ / 15min *85€

 

* Cijene su informativne i mogu se promijeniti zbog promjena tečaja ili posebnih ponuda.

Izlete možete rezervirati u lobiju vašeg hotela. Cijene su po osobi i informativnog su karaktera. Imajte na umu da neke atrakcije zahtijevaju dodatno plaćanje upraviteljima prilikom fotografiranja ili snimanja. Molimo za razumijevanje, jer je u cilju zaštite kulturnog blaga, zbog mogućih oštećenja pri korištenju bljeskalica zabranjeno fotografiranje i snimanje spomenika i kulturnih znamenitosti koje su pod zaštitom. Tvrtka ETI ne nudi niti provodi izlete u destinaciji za odmor. Izleti se mogu rezervirati isključivo u destinaciji za odmor, kod djelatnika lokalne agencije CET koja organizira i prodaje ponuđene izlete. Izleti se izvode na njemačkom ili engleskom, neki i na slovenskom.