Učitavanje... ...
Mogućnosti izleta iz Hurgade
Istražite našu široku ponudu izleta u Hurgadi i krenite na nezaboravne avanture.
 
HURGADA + SHOPPING
Doživite uzbudljiv izlet u Hurgadi, jednu od najpopularnijih turističkih destinacija na Crvenom moru. Čeka vas očaravajući razgled marine, gdje ćete se diviti elegantnim jahtama, šarenim ribarskim brodovima i uživati u mirisu morskog zraka. Za kulturni doživljaj, posjetit ćete jednu od slikovitih džamija, gdje ćete doživjeti jedinstvenu atmosferu i diviti se prekrasnoj arhitekturi. Na kraju dana začinite dan uzbudljivom kupnjom na živahnim tržnicama i trgovinama u kojima možete pronaći raznoliku ponudu suvenira i lokalnih proizvoda. Ovaj izlet kombinira kupovinu, istraživanje marine i upoznavanje kulturne baštine, omogućujući vam da doživite raznolikost i ljepotu Hurghade.
Cijena pribl. *10€
 
BROD SA STAKLENIM DNOM
Pridružite nam se na nezaboravnom izletu brodom sa staklenim dnom gdje ćete se diviti zadivljujućem podvodnom životu kroz prozirno stakleno dno broda. Dok brod plovi iznad kristalno čistog mora, imat ćete jedinstvenu priliku promatrati raznolikost i ljepotu morskog svijeta koji se prostire ispod vas. Moći ćete vlastitim očima vidjeti šarene ribe, prekrasne koraljne grebene i druge fascinantne morske organizme, a da ne morate zakoračiti u vodu. Ovaj izlet omogućit će vam izravan kontakt s podmorjem bez ronjenja, što će vam pružiti jedinstveno iskustvo i nezaboravne dojmove.
Cijena pribl. *25€
 
GRAND AQUARIUM
Pozivamo vas na nezaboravno iskustvo u Grand Aquariumu u Hurgadi. OvaJ izlet omogućuje vam istraživanje prekrasnog podvodnog svijeta Egipta bez ronjenja u more. Prošećite kroz impresivne galerije akvarija i divite se raznolikom morskom životu, uključujući šarene ribe i egzotična morska stvorenja. Doživite bliske susrete s morskim kornjačama, morskim psima i drugim fascinantnim vrstama. Veliki akvarij u Hurgadi savršeno je mjesto za obiteljsku zabavu i otkrivanje tajni podvodnog svijeta. Pridružite nam se i stvorite nezaboravne uspomene na ovoj prekrasnoj avanturi!
Cijena pribl. *29€
 
HURGADA MUZEJ
Pozivamo vas da posjetite Muzej Hurgada, gdje možete zaviriti u bogatu povijest Egipta. Muzej nudi jedinstveni uvid u drevnu civilizaciju kroz izložene artefakte i povijesne predmete. Pogledajte drevna egipatska umjetnička djela, mumije, hijeroglife i druge dragocjene artefakte koji prikazuju život i kulturu starog Egipta. Stručni vodiči ispričat će vam zanimljive priče i provesti vas kroz izložbene dvorane u kojima možete otkriti tajne tisućljetne povijesti ovog fascinantnog mjesta. Muzej Hurgada odlična je prilika za sve koje zanima arheologija, povijest i kultura. Pridružite nam se na ovoj jedinstvenoj turi i uronite u bogatu baštinu Egipta.
Cena pribl. *25€
 
SAND CITY
Pozivamo vas na izlet u Hurgada Sand City, gdje ćete doživjeti čaroban susret s pijeskom i umjetnošću. Sand City je prava umjetnička galerija na otvorenom u kojoj su prekrasne skulpture i kipovi napravljeni od pijeska. Prošećite među impresivnim pješčanim kreacijama koje prikazuju znamenitosti Egipta i drugih dijelova svijeta. Otkrijte piramide, sfinge, kultne građevine i poznate figure, sve izrađene preciznošću i kreativnošću umjetnika. Umjetnička djela prelijevaju se u prekrasne boje i stvaraju slikoviti krajolik koji će vas zadiviti. Hurgada Sand City idealno je mjesto za obiteljsku zabavu, stvaranje nezaboravnih fotografija i divljenje izvanrednoj umjetnosti pijeska. Pridružite nam se na ovom izletu i prepustite se čarobnom svijetu pijeska!
Cijena pribl. *25€
 
JEEP SAFARI ADVENTURE
Pozivamo vas na nezaboravnu jeep safari avanturu. Jeep safari omogućuje vam da se upustite u uzbudljivu vožnju kroz pustinju. Pratite iskusne vodiče dok prelazite dine, osjetite navalu adrenalina i potpuno uronite u prirodne ljepote okolice. Tijekom putovanja imat ćete priliku upoznati lokalnu kulturu i posjetiti beduinsko selo, gdje ćete upoznati njihov način života i okusiti tradicionalno beduinsko gostoprimstvo. Prošećite pustinjom, opustite se uz zalazak sunca i divite se beskrajnom pogledu na pijesak. Jeep safari u Hurghadi prava je avantura za sve ljubitelje adrenalina i prirode. Pridružite nam se i doživite nezaboravnu avanturu u srcu egipatske pustinje.
Cijena pribl. *25€
 
QUAD SAFARI U PUSTINJI ILI NA PLAŽI
Pridružite nam se na uzbudljivom Quad Safari izletu, gdje ćete ići na adrenalinsku vožnju quadom kroz slikovite pustinjske krajolike ili uz plažu. Tijekom vožnje osjetit ćete brzinu, uzbuđenje i diviti se čarobnoj ljepoti pustinje ili mora. Tijekom avanture zaustavit ćete se u autentičnom beduinskom selu, gdje ćete imati priliku upoznati beduinsku kulturu i tradiciju. Za dodatni doživljaj, moći ćete jahati deve, čime ćete se približiti beduinskom načinu života. Ovaj izlet donijet će vam savršen spoj adrenalina, kulturnog iskustva i prilike da se divite pustinjskom okolišu. Pripremite se za nezaboravnu avanturu i jedinstvene uspomene!
Cijena pribl. *25€
 
SNORKLING + OTOK (Orange Bay ili Paradise Island)
Doživite nezaboravnu avanturu s izletom koje kombinira ronjenje u Crvenom moru i zabavu na otoku. Zaronite u valove Crvenog mora sa svojom maskom, disalicom i perajama i divite se prekrasno šarenom podvodnom svijetu. Otkrijte šarene koraljne grebene, uočite šarene ribe i možda čak upoznajte neka egzotična morska stvorenja. Nakon osvježavajućeg ronjenja, uputite se na otok gdje se možete opustiti i zabaviti. Uživajte na plaži, sunčajte se, kupajte se u toplom moru ili se jednostavno opustite uz obalu. Ovo putovanje pružit će vam nevjerojatno iskustvo ronjenja i plivanja u kombinaciji sa zabavom na šarmantnom otoku.
Cijena pribl. *33€
 
KAIRO 1 DAN
Pridružite nam se na cjelodnevnom izletu u Kairu gdje ćete imati priliku proučiti bogatu povijest Egipta. Bit ćete fascinirani tisućljetnim piramidama, koje su monumentalni simboli drevne civilizacije. Doživite mističnost i veličinu ovih kultnih građevina i upoznajte se izbliza s tajnama koje čuvaju. Nastavite s posjetom antičkom muzeju, gdje ćete otkriti mnoge artefakte, mumije i umjetnička djela iz starog Egipta. Prošećite među povijesnim blagom i uronite u bogatu baštinu ove fascinantne zemlje. Tijekom putovanja bit će uključen ukusan ručak koji će vam dati energiju za daljnje istraživanje. Ova tura pružit će vam neprocjenjivo iskustvo gdje ćete moći doživjeti izvanrednu baštinu Egipta i vratiti se s poštovanjem prema ovoj moćnoj civilizaciji.
Cijena autobus pribl. *99€
Cijena letalo pribl. *269€
 
LUXOR 1 DAN
Odvojite vrijeme za cjelodnevno istraživanje prekrasnog Luxora, gdje vas čekaju bogata povijest i arheološka baština. Na ovom putovanju posjetit ćete impresivan hram Karnak koji će vas očarati svojom grandioznošću i izuzetnom arhitekturom.  Na kraju ćete se zaustaviti kod monumentalnih Memnonovih kolosa koji će vam dočarati dojam veličine i moći starog Egipta. Tijekom izleta bit će vam uključen i ukusan ručak koji će vam dati novu energiju za daljnje istraživanje. Ovo putovanje pružit će vam jedinstvenu priliku da zaronite u bogatu povijest Luksora i doživite čari njegovih znamenitosti iz prve ruke.
Cijena pribl. *99€
 
Dodatna PROMOCIJSKA ponuda IZLETA:
1. Orange Bay + Quad safari ili Jeep safari = Cijena pribl. *55€
2. Utopia ili Eden + Quad safari ili Jeep safari = Cijena pribl. *69€
3. Luksor ili Kairo + ronjenje s disalicom ili Quad safari ili Jeep safari = Cijena pribl. *109€
4. Luksor + Kairo = Cijena pribl. *159€
*napomena = uz dodatnu promotivnu ponudu izleti u Kairo i Luxor ostvaruju se autobusom
 
 

* Cijene su informativne i mogu se promijeniti zbog promjena tečaja ili posebnih ponuda.

Izlete možete rezervirati u lobiju vašeg hotela. Cijene su po osobi i informativnog su karaktera. Imajte na umu da neke atrakcije zahtijevaju dodatno plaćanje upraviteljima prilikom fotografiranja ili snimanja. Molimo za razumijevanje, jer je u cilju zaštite kulturnog blaga, zbog mogućih oštećenja pri korištenju bljeskalica zabranjeno fotografiranje i snimanje spomenika i kulturnih znamenitosti koje su pod zaštitom. Tvrtka ETI ne nudi niti provodi izlete u destinaciji za odmor. Izleti se mogu rezervirati isključivo u destinaciji za odmor, kod djelatnika lokalne agencije CET koja organizira i prodaje ponuđene izlete. Izleti se izvode na njemačkom ili engleskom, neki i na slovenskom jeziku.