Učitavanje... ...
OBITELJSKI ODMOR U EGIPTU

 

Za obitelj i djecu, ETI je pripremio brojne pogodnosti, kako bi u odmoru uživali i mlađi i stariji.

ETI MAXI dječji klub i ETI Baby servis

 

Igre, zabava i mnogo akcije. U ETI MAXI dječjim klubovima, najmlađi će gosti svaki dan (osim petka) od 10:00 do 17:00 sati uživati zabavljajući se na razne načine, što će njihov, ali i Vaš odmor, učiniti još zanimljivijim. Dječji animatori (na njemačkom jeziku), svaki dan kreiraju nove igre i nove načine zabave, zbog čega djeci nikada nije dosadno. U ETI MAXI dječjem klubu ponuda je all inclusive, a djeca mogu uživati u: igrama na plaži, gradnji dvoraca od pijeska, igrama na bazenu, tečajevima dizajna i crtanja, oslikavanju tijela, šminkanju i još mnogočemu. Isto tako, svi mlađi gosti na poklon dobivaju majicu ETI Maxi dječji klub, loptu na napuhavanje za vodu te kapu ETI Maxi dječji klub. 

U svim RED SEA HOTELIMA uz ETI Maxi dječji klub, u ponudi je i ETI Baby servis. ETI je pripremio široku paletu dječjih potrepština koje slobodno možete koristiti, uz doplatu jamčevine (između 10,00 i 20,00€). Dostupnost navedenih stvari ovisi o raspoloživosti. Ovdje su uključeni: dječji krevetić, mreža protiv komaraca, dječja kolica, grijač za bočice, kuhalo za vodu, podloga za previjanje, igračke za plažu, dječji pojasevi za plivanje, igračke na napuhavanje, kahlica. Preporučujemo pravodobnu rezervaciju na info@etiputovanja.hr.

ETI Maxi dječje klubove i Baby servis nudimo u sljedećim hotelima: 
Hurghada: Siva Grand Beach, The Grand Hotel Hurghada, The Grand Resort
Makadi: The Grand Makadi, Sunwing Family Star, Sunwing Waterworld Makadi
Sharm El Sheikh: The Grand Hotel Sharm El Sheikh, Ghazala Gardens, Sharm Plaza

 

 

Super dječji paušali

U svim RED SEA hotelima za jedno ili dvoje djece (koja borave u sobi s roditeljima), plaćate paušal u iznosu od 369,00€. Paušal vrijedi za djecu do starosti 13,9 godina (dob na dan povratka iz destinacije), a s njima u sobi može biti i samo jedna odrasla osoba.   

 

Kasna odjava

Kako na dan odlaska ne biste bili prisiljeni sjediti u lobiju hotela od podneva, u svim RED SEA hotelima možete koristiti sobu do trenutka kada će Vas lokalna agencija skupiti u hotelu i odvesti do zračne luke. Naravno, do trenutka odlaska, u hotelu ste slobodni koristiti sve ponuđene usluge.

 

 

Obiteljske sobe

U odabranim RED SEA hotelima nude se obiteljske sobe s dvije odvojene spavaonice, odnosno, sa zajedničkim vratima. Te su sobe namijenjene obiteljima s dvije odrasle osobe te dvoje, troje ili četvero djece ili pak s tri odrasle osobe i dvoje djece. 

 

Restorani prilagođeni djeci

Sa svojom djecom možete uživati u ranoj večeri, u glavnim restoranima RED SEA hotela, gdje je postavljen švedski stol s jelima koja će se najmlađima svidjeti, a lako su im dostupna, zbog niskih stolova na kojima su poslužena. U restoranima su dostupne također i hranilice za bebe te dječji stolci.

 

Dječja igrališta 

Na odmoru se treba i igrati; na igralištima RED SEA hotela, Vaša će djeca pronaći sve potrebno za igru: njihaljke, tobogane, sprave za penjanje i još mnogo toga. 

 

Dječja diskoteka

Kako bi svaki dan odmora bio maksimalno iskorišten, tu je i dječja diskoteka koju organiziraju dječji animatori. Diskoteka je otvorena svaki dan, osim subote.

 

Dječje kino

Nakon večere, u dječjem se kutku RED SEA hotela svake večeri reproduciraju različiti crtani filmovi (na njemačkom jeziku). Ova je usluga dostupna u sljedećim hotelima:  Siva Grand Beach, The Grand Resort, Makadi Palace, Sunwing Waterworld MakadiThe Grand Hotel Sharm El Sheikh und Sharm Plaza.

 

Odvojeni bazeni za djecu

U svim RED SEA hotelima dostupni su odvojeni dječji bazeni, dok se u nekim hotelima nalaze čitavi dječji bazenski kompleksi i/ili vodeni tobogani.