loading
facebook
  • sanjski odmor na CRVENOM MORU

  • HURGHADA iz Ljubljane svake nedjelje

  • Prekrasni koraljni greben u MARSA ALAM

  • polasci iz Budimpešte u SHARM EL SHEIKH

Pretraži i rezerviraj


Partneri ETI - ja u destinacijama ljetovanja

RED SEA HOTELS - Partner von etisi.traveldata.skRED SEA HOTELS

Hoteli iz lanca RED SEA HOTELS proteklih su se godina, zbog visoke kvalitete usluge i velikog broja zadovoljnih gostiju, razvili u jedan od vodećih lanaca hotela u Egiptu.
Svaki od petnaest hotela odlikuje visoka razina individualnosti i visokokvalitetnih usluga, a u svakom se od njih gost osjeća ugodno i dobrodošlo. Hoteli se čine poput palača iz priča ispričanih u Tisuću i jednoj noći, a krasi ih velik izbor restorana, uređeni vrtovi i široke plaže, dok svojom gostoljubivošću stvaraju osjećaj udobnosti, kao da ste kod kuće.

Gosti ETI – ja u Egiptu su dobrodošli u petnaest hotela iz lanca RED SEA HOTELS, u Hurghadi, Makadi Bayu i Sharm el Sheikhu. Za svakoga postoji idealan hotel – za parove, samce, obitelji, ljubitelje sporta, mlade, starije. Brojni se gosti rado vraćaju, upravo zbog gostoprimstva i udobnosti, koji im omogućuju da se osjećaju kao kod kuće. 
Hotelski je lanac u privatnom vlasništvu, a zapošljava dvanaest tisuća petsto djelatnika, koji se neprestano trude boravak gosta učiniti vrijednim pamćenja.
 

 

 

 

Grand Cruises - Partner etisi.traveldata.sk

GRAND CRUISES

GRAND CRUISES tvrtka je kći lanca hotela RED SEA HOTELS, a pripada najmlađoj, ali istovremeno i najmodernijoj floti na rijeci Nil. Brodovi MS Grand Preziosa, MS Grand Glory i MS Nile Romance 2009. godine potpuno su obnovljeni. Sveukupno, tu je osam brodova kategorije 5*, doprinoseći tako ugodnoj atmosferi krstarenja Nilom. Na Vašem putovanju dolinom Nila možete uživati na palubi broda i pritom se prepustiti dojmovima koje će na Vas ostavljati slikoviti krajolici koji će se izmjenjivati pred Vašim očima. Na svim brodovima nude se isključivo vanjske kabine, dok Vas očekuje i raznovrsna ponuda kulinarskih specijaliteta. Na brodu je uvijek prisutan i vodič na njemačkom jeziku, koji Vam je na stalno na raspolaganju te će Vam rado pomoći prilikom Vašeg boravka.

 

Cairo Express Travel - Partner vor Ort etisi.traveldata.sk

CAIRO EXPRESS TRAVEL

CAIRO EXPRESS TRAVEL (C.E.T.) pripada vodećim organizatorima izleta Egiptom, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu na tom području. Poduzeće je nositelj obavezne licence za prodaju izleta. Vozni park njihovih autobusa moderan je i dobro održavan. Vodiči se za obavljanje ovog posla posebno školuju i pripremaju te tečno pričaju njemački i engleski jezik. Svako Vaše pitanje i sugestiju spremni su saslušati te su Vam stalno na raspolaganju. Također će Vam, kao stručnjaci za Egipat, rado odgovoriti i na sva pitanja vezana uz boravak u hotelu i sam hotel, destinaciju u kojoj boravite te mogućnostima korištenja slobodnog vremena.
Predstavnik C.E.T. - a svaki će Vas dan posjetiti u hotelu (ukoliko boravite u hotelskom lancu RED SEA HOTELS), a u ostalim hotelima nekoliko puta tjedno.

 

Predstavnici u destinaciji
Reiseleitung ETI vor Ort
Vaš predstavnik na ljetovanju (predstavnik C.E.T. - a) svaki će Vas dan posjetiti u hotelu (ukoliko boravite u hotelskom lancu RED SEA HOTELS), a u ostalim hotelima nekoliko puta tjedno. Svako Vaše pitanje i sugestiju spremni su saslušati te su Vam stalno na raspolaganju. Također će Vam, kao stručnjaci za Egipat, rado odgovoriti i na sva pitanja vezana uz boravak u hotelu i sam hotel, destinaciju u kojoj boravite te mogućnostima korištenja slobodnog vremena. Tečno pričaju engleski i njemački jezik te će rado s Vama podijeliti informacije o ovoj lijepoj i raznolikoj zemlji.
Više informacija i kontakt podatke predstavnika možete dobiti neposredno u hotelima, u brošurama ETI – ja ili na ETI informacijskom šalteru, kao i u Vašim putnim dokumentima.
 

 

 

Partner etisi.traveldata.skZa prijem naših gostiju u Egipat ovlaštena je lokalna agencija CET, čiji djelatnici i predstavnici, uz kompetentne vodiče, od samog početka Vašeg odmora brinu za Vas. Uz iskusne predstavnike CET – a gosti su u dobrim rukama, za bilo kakva pitanja vezana uz njihov boravak u Egiptu.
Molimo, imajte na umu da su u destinaciji ljetovanja svi ponuđeni izleti organizirani i vođeni od strane CET – a te se CET - u i plaćaju (ne plaćaju se ETI – ju, kao organizatoru putovanja). Ukoliko izlet rezervirate u destinaciji, kod CET – a, rezervacija nije izvršena preko ETI - ja ili nekih drugih suradnika ETI – ja.
Predstavnik odgovoran za Vas u RED SEA hotelima prisutan je svakodnevno, a u drugim hotelima nekoliko puta tjedno, u dogovorenom vremenu. Predstavnici su Vam stalno na raspolaganju, uvijek spremni saslušati Vas te će Vam rado pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

 

 

 

 

 

Eine für Sie zuständige Reiseleitung kommt in den RED SEA Hotels täglich, in allen anderen Hotels mehrmals die Woche für Gästegespräche ins Hotel. Die Reiseleiter sind Ihnen bei allen Fragen und Wünschen vor Ort gern behilflich und haben auch immer ein offenes Ohr für Ihre Anliegen. Die Reiseleiter sind sorgfältig auf ihre Aufgaben vorbereitet und sprechen natürlich alle fließend Deutsch und Englisch. Sie stehen Ihnen als Ägypten-Experten jederzeit mit vielen Informationen über das schöne und abwechslungsreiche Urlaubsland Ägypten zur Seite. Nähere Informationen und Kontaktdaten zu den Reiseleitungen finden Sie auch direkt in den Hotels in der ETI Info Mappe oder dem ETI Info Stand sowie auch in Ihren Reiseunterlagen im Ticketbooklet. Wir haben für die örtliche Reiseleiterbetreuung unserer Gäste die örtliche Agentur CET beauftragt, deren Mitarbeitern und Reiseleiter seit dem Bestehen von ETI unseren Gästen vor Ort mit kompetentem Reiseleiterservice zur Verfügung stehen.

 

Bei den erfahrenen CET Reiseleitern sind Sie in den besten Händen, wenn es um jegliche Fragen und Anliegen rund um Ihren Urlaubsaufenthalt vor Ort geht. Bitte beachten Sie, dass die über die örtlichen CET Mitarbeiter angebotenen Ausflüge nicht von uns als ETI Reiseveranstalter, sondern ausschließlich und direkt durch den örtlichen Veranstalter CET angeboten, verkauft und organisiert werden. Sofern Sie bei den CET Reiseleitungen vor Ort Ausflüge buchen, erfolgt diese Buchung nicht über oder durch ETI oder deren Mitarbeiter.