Učitavanje... ...
ODMOR U EGIPTU

 

Privlačnost Egipta nikada se nije izgubila, još nas uvijek očaravaju njegovi čarobni krajolici i podvodni svijet, koji su preživjeli tisućljeća. Jedinstveni spomenici uvijek iznova mame posjetitelje i oduzimaju im dah, a egipatska bajka ovdje ne staje. Razvija se mlad narod, čija snaga obećava, koji se bori za demokraciju i razmišlja o budućnosti. Ovo je stajalište poprilično novo, no Egipat ispunjava novim obzorima i razmišljanjima.

Gledajući ga regionalno, Egipat krase nepregledne pustinje, kulturno bogata delta Nila te Crveno more, s kilometrima dugim pješčanim plažama. Raznolikost podvodnog svijeta, bogatog egzotičnom florom i faunom, nadaleko je znana, dok egipatska raznolikost jamči savršen odmor tijekom čitave godine - dijelom je suptropsko, dijelom pustinjsko područje s vrućim danima i hladnim noćima, na jugu zemlje, dok je sjever sredozemne klime. Svaka egipatska regija, kao i svako pojedino mjesto, sjaji posebnim sjajem.

Otkrijte i Vi srdačnost i gostoljubivost Egipta i provedite svoj odmor u ovoj čarobnoj zemlji. Jednostavno, odlučite i u posljednjem trenutku - odletite u Egipat!

 

 

Putovanja

Naš predstavnik pokazat će Vam zemlju faraona na način na koji ju još niste doživjeli - bilo to u dolini Nila, s brojnim hramovima ili u nezaboravnoj prirodi Sinaja, bit ćete oduševljeni raznolikošću ove zemlje.

ponude
 

Krstarenje Nilom

Nezaboravni doživljaji očekuju Vas na krstarenju s GRAND CRUISES. Ukupno osam brodova kategorije pet zvjezdica pobrinut će se za raskošan ambijent, dok ćete nakon krstarenja biti razmaženi u jednom od Premium RED SEA hotela.

ponude